Vår Vision

Vi drömmer om att vakna upp till ett Sverige där folkhälsan inte längre är ett problem, där folk är fyllda med energi, men framförallt, där individen du möter på gatan ger iväg ett leende. Genom att sprida information och erfarenheter om sömn och biologiska funktioner tror vi detta är möjligt.

Vaknar på rätt sida.

Efter år av ryggproblem, låg energi och en känsla av ouppnådd potential bestämde jag mig för att ta tag i min sömn och lära mig allt som går inom ämnet. 

År senare har livet aldrig varit bättre. Att vakna upp varje morgon full av energi, motivation och utan några smärtor känns fortfarande helt overkligt. Allt i livet har blivit lättare, mer intressant och mer njutbart. 

Efter denna enorma omställning känner jag mig tvungen att dela med mig och hjälpa andra få tillbaka sina liv. Allt börjar med sömnen. Välkommen!

Vår filosofi

Lever du varje dag som att det är en ny möjlighet att få uppleva nya saker, sätta ditt avtryck på världen och utvecklas som människa så kommer ditt liv fyllas med färg.

Du har alltid endast nuet, och nuet avgörs av ditt välbefinnande och indirekt din psykiska hälsa. Oavsett om du tror dig ha perfekt psykisk hälsa så kan den bli bättre. Varför bara må bra när du kan må bäst?

Bra sömn, övningar av tacksamhet, dagligt solljus och motion är bara några få exempel på vad som kan förvandla ditt liv. 

Vi vet inte vart världen kommer vara om en vecka eller om ett år. Men vad vi vet är att det alltid är värt att försöka göra det mesta utav sitt liv.